Friday, 28 October 2011

bola sepak !

bola dan lelaki memang tak boleh di pisah ka, kalau bolee nak tido sekali dengan bola tu. trringat pulak aku pasal iklan bola yang mana bini dia taching dgn si suami sebab suami lebih penting kan bola daripada keluarga. last2 dapat hah kau makan lah bola tu. khas untuk kau. haha.

kalau boleh sehari b4 perlawanan lagi mesti dah pesan kat isteri " yang, malam k bbola kat esok abang nak pergi tengok bola kat maple tepi jalan tu. ada skrin besar lagi.awak tak payah lah masak apape. masak untuk awak jee.:" atau " abang dah booking tiket bola. abang tak bawak awak yee.. semua laky. sory."
sanggup betul kau tinggl kan isteri kat rumah semata nak pegi tengok bola. ish.. lelaki2.


kalau kat rumah pulak kalau ada keluarga yang kaki bola ni susah sikit. nanti habis bising satu rumah. haha nasib kau lah dik. kalau bola tak masuk gol pulak habis orang lain di maki. kesian kau nyah. saba jee lah. kalau boleeh nak kasi tau satu taman perumahantu dia punya fevret team dah menang. hahak. mcm2 btol ragamnya.

bagi makwe yg dpt pkwe kaki bola pulak mesti selaluterjadi cmni.
mkwe: hello, u kat mana ni? napa i call u tak jwb hah?
pkwe: sory lah i tak dengar lah. bising sgt ni. i kat kedai mamak tengok bola team  A lwn team B.
mkwe: hah? u kandah janji nak bwk i jalan2 nape u mungkir? tak guna betul!
pkwe: alah esok je lah ye. i tak boleh tinggalkn tmpt ni. tgh syok ni.
mkwe: pegi lah dating dengan bol kau tu. s**l btol!
ada jugak orang macam ni ye.. ksian awek tulah makeup lawa2 kene mcm ni pulak.ish2..

# moral: sabar jee lah

No comments:

Post a Comment