Sunday, 23 October 2011

i adore them :)

bila di kra2 tinggal 2 miggu lebih je nak spm tapi aku macam tak ready jee lagi.. hmmm.. bila di kira2 jugak lahkan tak lama dah aku dengan kawan2 kat sana tu. i'm gonna miss them so fucking damn much. sumpah aku cakap seronok sgt sekolah kat VOKSHA tu. macam2 perangai yg aku jumpa. yang gila, gedik , sewel.

nalisa : budak homesick tp sekarang.......byk ckp macam mak semah.
wawa: mama dorm f4 yg garang tp langsi.
rozainy: budak hot tp aku tgok dia ni relas je tak gelabah macam jantan2 tu.
syakila: selalu je sakit letih jugak aku tgok muak dia tu rasa nak sepak jee.
najwa: understanding tp bila datang blur dia tu aku malas dah nak lyn.
nachie: budak kecik yang sgt manja. (ssh nk mrh dia , kesian)
aid adila: nyet yang suka sangat angry bird, ntah pape lah. babipunya permainan,
azie: dia ni peliksikit. emositak menentu.

kan aku dah ckp kawan2 aku kat sini sume nye pelik2 belaka. tapi yang pelik ni lah kawan susah senang aku.
thanks 4 being my friend :)

No comments:

Post a Comment